3 Elements per canviar la teva cuina dràsticament sense grans inversions ni esforços

Ja sigui per falta de pressupost o de ganes, hi ha opcions perquè la nostra cuina llueixi diferent sense haver de recórrer a costoses obres. A Finques Ollé t’aconsellem sobre com pots renovar la teva cuina  únicament canviant aquests tres elements:

1. Canvia visualment els taulells:
Si pensem en una cuina, el primer que et vindrà en ment és el mobiliari. Per això, et recomanem que et centris en els taulells de la paret i els sòls de la teva cuina.
Així que, el fet de canviar la imatge d’aquests, pot fer que la nostra cuina llueixi de forma totalment diferent. Com pots fer-ho? Canvia el color de la paret, i combina-ho amb el mobiliari. Pots pintar els taulells amb pintura especial per a aquestes superfícies, i donar-li un acabat brillant. Aquest canvi, et donarà un abans i un després a la teva cuina, a més de tenir un cost assequible i uns resultats molt moderns.

2. Renova els tiradors i poms
El segon consell que et donem va dirigit als mobles de cuina. Si el que vols és canviar l’aspecte d’aquests, pots fer-ho, canviant fàcilment els tiradors. Només hauràs de descargolar un d’ells i tenir-ho com a mostra perquè et coincideixin els elements d’inserció. Són molt econòmics, i representarà un gran canvi per als teus mobles de cuina. Semblaran nous!

3. Canvia els sòls: Atreveix-te amb colors vius o acabats de fusta
Si hi ha un tipus de sòls que ens encanta per a les cuines, són les rajoles hidràuliques.
Els inconvenients però, és que si volem canviar el nostre sòl per una rajola d’aquest tipus, sí que haurem de fer obres.

Si aquest no és el teu cas, com a fàcil alternativa, tenim l’opció del sòls vinílics. Aquest tipus de sòl, que també es comercialitza també per a parets i té moltíssims avantatges com l’aïllament acústic, la resistència a la humitat, a l’abrasió… ens permet simular un sòl de fusta, de ceràmica o fins i tot, de marbre, sense invertir grans esforços ni elevats pressupostos.

Amb aquests tres consells la teva cuina semblarà una altre. Estàs pensant en canviar la teva cuina?