4 Tips per millorar la imatge del teu saló

Hi ha molts tipus de salons o menjadors, no obstant això, hi ha consells de decoració que serveixen per a gairebé qualsevol habitació de casa. Per això, ja que no sabem com és el teu saló i volem ajudar-te; et portem alguns d’aquests consells que et seran útils per saber com pots decorar el saló de la teva llar.


1- Millora l’espai

Per a millorar l’espai, no hi ha res millor que decorar-ho amb mobles grans i espaiosos. És un consell que donen molts experts i és que, els mobles petits fan que el teu saló sembli més petit; mentre que els grans, aporten al teu saló una major sensació d’amplitud.

2- Millora el mobiliari

Per saber com pots decorar el saló de la teva casa sense morir en l’intent, pots començar en millorar la teva distribució. Per a això, pots ocupar-te primer del mobiliari gran (taula, sofà, televisió), i una vegada tinguis aquests mobles col·locats, la resta anirà sol.

3- Millora els colors
Els experts recomanen decorar el saló amb de tons clars i suaus. Utilitza especialment aquests colors en els mobles grans i, si estàs disposat a pintar, pots fer-ho també en el color de les teves parets. Per donar contrast o dinamisme, pots emprar diferents tons en peces més petites com ara: coixins, quadres,cortines, etc.

4- Millora la il·luminació
És recomanable que la il·luminació sigui indirecta i natural. Per això, pots utilitzar bombetes de llum càlida que aportin al teu saló una sensació més acollidora. Una bona opció són els petits llums distribuïts estratègicament, i si són d’intensitat regulable millor que millor.

Aquests són alguns dels consells que et portem per millorar fàcilment la imatge del teu saló. Això sí, ningú millor que tu coneix el teu saló. Per això, creativitat i a decorar!