Àtics: els avantatges de viure tocant el cel

Els àtics són un dels immobles més desitjats per les persones que volen comprar un nou habitatge, tot i que el seu preu pot estar entre un 20% i un 40% més respecte a immobles de similars característiques.

No obstant això, el fet de tenir un habitatge més exclusiu i sobretot, poder gaudir d’unes magnífiques vistes, fan que els àtics siguin un dels immobles més valorats en el sector immobiliari.

A Finques Ollé t’expliquem quins són tots els avantatges de viure tocant el cel en un àtic.

Unes magnífiques vistes i menys sorolls

Les vistes són, sens dubte, una de les característiques més ben valorades quan es compra un àtic, ja que a l’estar en l’últim pis es pot gaudir del skyline de la ciutat.

Així mateix, a l’estar en l’última planta de l’edifici, no arriben tants sorolls del carrer ni tampoc s’acusa de l’enrenou dels veïns pujant i baixant a l’edifici.

Molta llum natural i espai exterior

Estar a la part més alta d’un edifici suposa gaudir d’una major llum natural, sobretot, perquè aquest tipus d’immobles sol comptar amb grans vidrieres per millorar les vistes i amb espai exterior, el que permet poder aprofitar al màxim la llum tant en estiu com a l’hivern.

Major privacitat

En un àtic es gaudeix d’una major privacitat, no només pel que fa als veïns, sinó pel fet de poder gaudir de l’espai a l’aire lliure sense ser observat, això sí, sempre que no hi hagi edificis alts propers als voltants.

Exclusivitat i rendibilitat

L’oferta d’àtics és bastant escassa pel que poder comprar un immoble d’aquestes característiques on poder gaudir d’un espai a l’aire lliure en ple centre de la ciutat suposa tenir una major exclusivitat i per tant, es converteixen en una inversió segura i molt rendible, ja que és un dels immobles més buscats.