Augmenta la demanda d’immobles amb terrasses i/o balcons després de la pandèmia

Des que va començar la pandèmia i després d’haver estat un temps confinats, són molts els propietaris que s’han adonat que el seu habitatge no reunia les condicions adequades per estar tancats en família sense poder gaudir d’un mínim d’espai a l’aire lliure.

De fet, el coronavirus ha incrementat la demanda d’habitatges unifamiliars situats als afores de la ciutat, pel fet que reuneixen certes condicions, com una superfície major i poder tenir cert espai exterior en forma de pati o jardins.

Per a molts d´aquells que segueixen preferint viure a la ciutat, és indispensable que el nou habitatge tingui terrassa i/o balcó, així com zones comunitàries.

En aquest cas, es tracta d’un perfil de comprador que aposta per una bona ubicació cèntrica a la ciutat que compti amb tots els serveis als voltants, com ara: escoles, supermercats, proximitat al transport públic, etc.

Dins de les preferències pel que fa a les característiques dels habitatges estan s´hi inclouen una bona distribució i que normalment tinguin comptin amb 2 i o 3

habitacions, però sobretot, habitatges llestos per entrar a viure que no necessitin reformes perquè no augmenti el preu de cost total. No obstant això, no hi ha una preferència especial per comprar habitatges nous o habitatges de segona mà, ja que cada tipologia d’immoble compta amb una sèrie d’avantatges i inconvenients i sempre dependrà de les preferències i gustos de comprador.

Ja que els pisos de segona mà solen ser més econòmics i normalment estan més ben localitzats, a més que el cost en impostos sol ser també menor, per la seva banda, els pisos d’obra nova compten amb les garanties pròpies d’un habitatge nou juntament amb dissenys més moderns i una millor eficiència energètica.

A Finques Ollé comptem a la nostra cartera de propietats amb immobles d’aquestes característiques i t’ajudarem a triar l’habitatge que millor s’adapti a les teves necessitats.