Avança’t a les tendències de decoració de tardor

L’estiu s’acaba, i potser és el moment de fer neteja general i redecorar casa teva per donar-li aquest toc elegant i de tardor per preparar-nos pels dies més curts i més frescos que arriben.

Des de la nostra agència immobiliària Finques Ollé, t’avancem les tendències de decoració per a aquesta tardor.

Després d’haver passat per la crisi del coronavirus, la decoració passa a ser molt més pràctica tenint en compte per exemple materials més fàcils de netejar o organitzant els espais a casa, per exemple, per treballar o perquè els nens puguin estudiar.

En general la nova decoració que ens proposen els experts per a aquesta tardor passa per:

  • Materials naturals: especialment a la cuina amb pedra natural pels taulells o microciment per als sòls i els revestiments. El mobiliari es busca en fusta i fibres naturals, a més és tendència el negre a la cuina, tant per a portes i taulells com per les aixetes, si no t’atreveixes a donar-li un to tan complet a la cuina, pots usar-lo pels taulells i les aixetes i deixar els mobles en fusta natural, és una combinació perfecta.
  • El blau és el color tendència: tant el denim blue com el classic blue, han estat els colors de l’any de Pantone, el blau és un color relaxant, molt adequat per estar molt de temps a casa, tot i que els tons que van tant del crema al terracota segueixen sent tendència i sobretot en aquesta època de l’any.
  • Natura a casa: cada vegada més gent es decanta per jardins verticals per portar la natura dins de casa durant tot l’any.
  • Estil nòrdic i Shabby chic: si creies que l’estil nòrdic s’havia perdut, aquest any torna amb molta força ja que ens proporciona neteja i lluminositat; així mateix, el Shabby chic que és un estil relaxat, ens porta una decoració senzilla per passar més temps a casa. Per la seva banda, els banys lluny de modernitzar-se fan molt més acollidors i es converteixen en banys-boutique, un lloc ideal per relaxar a casa.