Avanços tecnològics que aporten molts avantatges

El fet que cada vegada sigui més freqüent l’adquisició de productes i serveis online ha contribuït al fet que les companyies del món prenguin accions i replantegin la forma de vendre i presentar les seves ofertes als consumidors. Per contra, la tecnologia s’ha convertit en un element imprescindible perquè les empreses es mantinguin vigents al mercat. De fet, per al consumidor, els avanços tecnològics aporten molts avantatges.

En l’aspecte econòmic, es pot notar un estalvi en costos, doncs en poder visualitzar, reservar i tancar negociacions a través de la web, faciliten les operacions a les empreses, les quals ja no requeririen de departaments pilots, sales de vendes i el pagament de comissions a venedors o promotors. Aquest aspecto, permet abaratir els costos al client final.

A través de diferents llocs web les persones poden revisar les diferents alternatives: el seu metratge, ubicació, preu i altres característiques d’interès. Aquests llocs ofereixen permanents assessories virtuals, en les quals un agent acompanya a l’inversor en tot el procés, resolent els seus dubtes i inquietuds.

De forma online és possible realitzar la reserva. Una vegada formalitzada aquesta, es procedeix a generar el pagament i finalment, es signa la promesa de compravenda.

Plataformes tecnològiques que han revolucionat el mercat dels béns seents

A Finques Ollé enumerem diferents eines digitals que existeixen actualment per facilitar el procés de compra d’una propietat per invertir. Aquí es comparteixen algunes d’elles:

  • Portals Immobiliaris: agrupen les diferents ofertes de propietats, les quals aconsegueixen una gran difusió amb aquesta eina. Aquests portals busquen que les persones estalviïn temps i incrementin el seu patrimoni.
  • Pàgines web: es pot trobar tota la informació rellevant d’immobiliàries, agencies assessores en el sector i donen prestigi a les empreses que les tinguin actualitzades.
  • Blogs immobiliaris: aporten a la comunitat continguts útils i actualitzats del sector, així com informació detallada de tendències i dades rellevants que resulten interessants per als inversors immobiliaris.
  • Xarxes Socials: són un canal de comunicació bastant comú. Per mitjà d’elles es comparteix contingut rellevant i dinàmic. A més, brinda la possibilitat d’una interacció constant amb els clients i un servei més directe.

En definitiva, l’arribada de les noves tecnologies ha aportat al món immobiliari processos més òptims, ha disminuït les barreres comunicacionalesi ha permès als inversors majors facilitats en el procés de prendre la millor decisió i ser partícip d’agradables experiències en el desenvolupament del negoci.