Com acabar amb el refredat ràpidament

Tot i que la majoria dels símptomes del refredat desapareixen en una o dues setmanes, a Finques Ollé et deixem alguns consells per a recuperar-te més ràpidament. Pren nota!

 

Hidrata’t
La febre alta, els vòmits, sudoració, entre d’altres, provoquen pèrdua de líquids, i el cos necessita reemplaçar-los. L’aigua és el més adequat, però també tens altres opcions com a infusions o sucs. Evita l’alcohol i la cafeïna.

Descansa
El teu cos necessita temps i energia per a combatre la infecció, per la qual cosa el millor és que durant uns dies et quedis a casa i descansis. A més d’ajudar-te amb la recuperació, també evita que contagiïs a altres persones.Dormir és la millor medicina per al teu cos.

Cuida l’alimentació
La necessites per a recuperar-te del refredat. Les fruites i verdures fresques són fonts de vitamines, minerals i antioxidants que ajudaran al fet que el teu sistema immune estigui més fort per combatre millor el refredat.

Humidifica l’ambient
L’aire sec pot empitjorar els teus símptomes. Amb un vaporitzador o humidificador afegeixes humitat a l’aire i això et pot ajudar a millorar la congestió nasal.

Pren medicaments
-Els analgèsics ajuden a reduir la febre, el mal de cap i els dolors corporals.

-Els descongestionants ajuden a buidar les fosses nasals i alleugen la pressió en els sins nasals congestió.

-Xarops de la tos per a alleujar la tos seca o irritativa.

-Expectorants ajuden a alleugerir la mucositat i la tos productiva amb mucositat.

-Antihistamínics tendeixen a tenir efectes sedants que poden ajudar-ho a dormir.

Llet amb mel i llimona
Un remei natural per a calmar el mal de coll i la tos. Pots prendre una

cullarada de mel, barrejada amb llet i una mica de suc de llimona. Aquest clàssic remei t’ajudarà a mantenir-te hidratat i a alleujar els símptomes de la grip.

Sigues positiu!
No t’ajudarà a millorar la congestió nasal, la febre ni el malestar, però mantenir una actitud positiva et pot ajudar a accelerar la teva recuperació.