Com fer un canvi d’armari (i no morir en l’intent)

La rentrée de la tardor sempre ve acompanyada del canvi d’armari, si no vols deixar-ho tot per a última hora i fer un canvi d’armari fàcil i que et duri tota la temporada segueix els consells que et donem des de Finques Ollé.

  1. Recopilar i classificar

Comprova d’una banda, tota la roba d’estiu que sàpigues que no et posaràs perquè no et serveix per a l’any que ve, i treu tota la roba que vas deixar de la temporada anterior per comprovar què és el que necessitaràs o no. Aprofita aquesta neteja d’armari per donar tot el que estigui en bones condicions però que no vulguis o no et serveixi. Així et quedaràs amb més espai per al qual has de guardar i de pas, tindràs buit per les coses de nova temporada que et compris.

  1. Utilitza complements per organitzar

Una vegada que tens l’armari buit, has de comprovar els espais disponibles i començar a col·locar a les lleixes més altes les coses que no vagis a utilitzar i deixar més a mà tot el que necessitis per a la nova temporada.

  1. Utilitza bosses per guardar al buit les peces més voluminoses.
  2. Col·loca penjadors per a tota la roba en general (si pot ser, que siguin iguals per a donar-li una millor vista al nostre armari).
  3. Per als jerseis i les samarretes, millor fer servir calaixos o caixes on quedin ben doblegats i que ocupin menys espai.
  4. Fes-te amb cistells o caixes amb separadors per a tots els complements.
  5. Les bosses i les sabates mereixen espai a part, però si no tens espai suficient al teu armari sempre pots buscar també organitzadors específics per posar-los.
  6. Classifica el teu armari

La forma de classificar la roba dependrà dels teus gustos, ja sigui per colors per categories de roba (això és jerseis, pantalons, etc.) o una barreja dels dos, però, sempre és recomanable pensar en l’ús i l’activitat diària per col·locar tot en funció d’aquestes necessitats.