Com incloure un office a la cuina

Poder aprofitar la cuina per tenir un espai on es pugui esmorzar o fer un menjar ràpid resulta molt còmode, ja que no has de caminar anant des de la cuina fins al menjador i a més pràctic, perquè no hauràs d’embrutar res més que el que estàs utilitzant a la cuina.

A Finques Ollé et donem idees per incloure un office a la cuina encara que sigui petita.

Un office en una cuina no ha d’ocupar molts metres, a més hi ha moltes solucions entre les quals pots escollir per adaptar tant al teu espai com als teus gustos.

 • Si comptes amb illa a la cuina, simplement prolongant el taulell uns 60 cm no només tindràs més superfície de treball sinó que a més podran menjar fins a 3 persones. L’altra opció aprofitant el taulell, és escriure la barra per sobre. Per estar còmodes, els tamborets haurien de ser amb una mica de suport i una barra per recolzar els peus i l’ideal és que la zona de l’office estigui a prop de la zona d’emmagatzematge i d’aigua i allunyat de la zona de cocció.
 • Si tens un cantó lliure, pots optar per un banc corregut que dona espai per a quatre persones.

L’altra opció per al banc, és que sigui un amb capacitat, així pots utilitzar-lo com emmagatzematge. L’única cosa que has de fer és decorar-lo amb uns coixins perquè quedi més bonic i estiguis més còmoda.

 • Per espais molt més reduïts es pot optar per taules extraïbles, abatibles o camuflades amb el mateix fons dels mobles i per poder seure i que no ocupi espai, cadires plegables o tamborets apilables.

Per totes aquestes idees, hi ha coses comunes:

 • L’office ha de comptar amb la seva pròpia il·luminació, potser les llums amb altura regulable i d’intensitat.
 • Per poder diferenciar-ho de la resta de la cuina i donar-li un toc independent, pots optar pel paper pintat o algun sòcol per demarcar l’espai.
 • Procura tenir el parament el més a prop possible, així com el rebost.

Poder aprovechar la cocina para tener un espacio donde se pueda desayunar o hacer una comida rápida resulta mucho muy cómodo, ya que no tienes que andar yendo desde la cocina hasta el comedor y además práctico, porque no tendrás que ensuciar nada más que lo que estás utilizando en la cocina.

En Finques Ollé te damos ideas para incluir un office en la cocina aunque sea pequeña.

Un office en una cocina no tiene porqué ocupar muchos metros, además hay muchas soluciones entre las que puedes escoger para adaptarlo tanto a tu espacio como a tus gustos.

 • Si cuentas con isla en la cocina, simplemente prolongando la encimera unos 60 cm no solo tendrás más superficie de trabajo sino que además podrán comer hasta 3 personas. La otra opción aprovechando la encimera, es poner una barra por encima. Para estar cómodos, los taburetes deberían ser con un poco de respaldo y una barra para apoyar los pies y lo ideal es que la zona del office esté cerca de la zona de almacenaje y de agua y alejado de la zona de cocción.
 • Si tienes una esquina libre, puedes optar por un banco corrido que da espacio para cuatro personas.

La otra opción para el banco, es que sea uno con capacidad, así puedes utilizarlo como almacenaje. Lo único que tienes que hacer es decorarlo con unos cojines para que quede más bonito y estés más cómoda.

 • Para espacios mucho más reducidos se puede optar por mesas extraíbles, abatibles o camufladas con el propio fondo de los muebles y para poder sentarse y que no ocupe espacio, sillas plegables o taburetes apilables.

Para todas estas ideas, hay cosas comunes:

 • El office tiene que contar con su propia iluminación,  lo mejor las lámparas con altura regulable y de intensidad.
 • Para poder diferenciarlo del resto de la cocina y darle un toque independiente, puedes optar por el papel pintado o algún zócalo para demarcar el espacio.
 • Procura tener el menaje lo más cerca posible, así como la despensa.