Com ordenar un rebost

Des de la nostra agència immobiliària Finques Ollé, et donem les claus per ordenar un rebost.

  1. El primer pas és començar amb una bona distribució, tant si tens un rebost més petit com una més gran, el més lògic és que posis a la part inferior les coses que pesen més i al centre les que vas fent servir més. Així mateix, utilitza recipients com caixes obertes i baldes per organitzar l’espai.

Les caixes faciliten l’emmagatzematge i sobretot serveixen per a productes que pesin més i que no caiguin de la prestatgeria cada vegada que s’agafin.

Si tens espai, pots posar calaixos que siguin amb guies, ja que et facilitarà molt més l’accés a tot allò guardis en ells.

D’altra banda, pots adaptar les lleixes perquè les puguis pujar i baixar en funció del que tinguis emmagatzemat.

Utilitza protectors antilliscants perquè no es facin malbé ni les lleixes ni els calaixos i que puguis netejar un cop a la setmana.

  1. Si ets dels que els hi agrada treure el menjar i guardar-lo en els teus propis recipients hauries d’etiquetar el menjar, per tenir en compte la data de compra i saber quan caduca. Aquesta manera de guardar el menjar és molt més bonica i més evitaràs que els paquets es quedin oberts i es faci malbé el menjar o que es vessi el contingut. És preferible utilitzar pots de vidre perquè de vegades els de plàstic poden ser tòxics.
  2. És important ordenar el menjar des del més nou al més antic, posant davant les coses que caduquen primer. Igualment, has d’agrupar els aliments perquè no perdis temps en trobar-los.

Si no tens una habitació específica com rebost, sempre tens l’opció de posar un moble que faci de rebost, que tingui portes perquè tot quedi a l’interior, però que et serveixi d’emmagatzematge.