Comprar i vendre en temps de coronavirus

El sector immobiliari, no és una excepció, i també s’ha vist afectat per l’Estat d’Alarma que patim des del passat 15 de març. Amb la població confinada a les seves  cases és impossible desplaçar-se i poder gestionar transaccions presencials. No obstant això, el sector immobiliari ja venia adaptant-se als nous temps i aquesta situació s’ha convertit en una gran oportunitat per a implementar noves tecnologies, i gestionar les compres i les vendes  sense haver de sortir de casa.

A Finques Ollé continuem treballant des de casa,  oferint servei telefònic o videotrucada, on atenem a tots els nostres clients i els resolem qualsevol dubte. Comptem amb nombroses aplicacions que ens permeten gestionar  signatures de documents online. Amb tot això,  podem continuar en aquest moment al vostre costat.

Pel que fa a previsions, segons els experts, les vendes podrien disminuir entre un 20% i un 40% en aquests mesos, encara que és el mercat d’habitatges de segona mà el que es podria veure temporalment afectat , ja que fins al moment no es podien ensenyar habitatges. No obstant això, els habitatges han continuat comercialitzant-se gràcies als tours virtuals i a la possibilitat de poder comprar un habitatge sobre planell. I cert és que, per mitja de les tecnologies es poden enviar per correu digital qualsevol informació,  i fins i tot es poden gestionar reserves i contractes.

El mercat no està paralitzat i continua avançant lentament.  Fins i tot,  probablement hi hagi un repunt en la demanda. El confinament ha fet replantejar les prioritats  de moltes famílies,  i ara podrien sortir a cercar immobles amb característiques diferents,  per a poder, en un futur,  enfrontar-se a aquesta mena de situacions en un entorn adequat.