Coneix 3 alternatives decoratives d’il·luminació amb elements reciclats

Vols donar una nova imatge a la teva llar i no saps per on començar? Doncs has arribat al lloc indicat, perquè avui a Finques Ollé et portem algunes idees sobre com realitzar llums originals amb objectes reciclats. Per això, hauràs d’utilitzar materials reciclats que tinguis per casa de diferents tipus, colors i formes, per fer uns llums ben originals i contribuir així, a la preservació del medi ambient.

 

1.Llums de paper reciclat de colors

Són uns llums molt originals i econòmics. El que has de fer és utilitzar paper reciclat o cartolina per utilitzar-ho de mampara i enganxar-ho amb silicona.
Per a la base pots utilitzar el peu d’un llum vell que ja no utilitzis. Abans d’enganxar la silicona, pots també donar-li una forma divertida o utilitzar papers de colors cridaners, perquè una vegada encès el llum, aporti a la teva habitació una major sensació de calidesa.

Materials de reciclatge: paper reciclat de colors o cartolines.
Per instal·lar el llum: adaptador de bombeta, bombeta, i cable connector.
Opcional: peu d’un llum vell. 
Eines: cola o pistola de silicona. Opcional: Tisores i/o adhesius.


2.Passa’t a la moda dels llums de tub

Tot el que necessites és un cable amb el seu respectiu connector, una bombeta i un adaptador per a la mateixa. Introdueix el cable dins del tub, assegurant-te que l’adaptador de la bombeta entra bé i verifica que funcioni. Aquesta opció és realment molt senzilla i el millor que pots fer és pintar-la del color que vulguis. El resultat valdrà la pena.

Materials de reciclatge: un tub o recinte rectangular que permeti l’entrada de la bombeta.
Opcional: pots afegir elements decoratius per a l’interior si el recinte és de vidre.
Per instal·lar el llum: adaptador de bombeta, bombeta, i cable connector.

 

3. Els clàssics sempre són tendència : aposta per la ceràmica

Aquest tipus de llum requereix una mica més de feina que les anteriors, ja que necessitaràs algunes eines més per a la seva confecció. Consisteix en crear els teus propis llums a partir de tasses de te o cafè que no utilitzis. Per a això necessites una tassa i/o plat, un adaptador de bombeta i un cable. Enganxa el plat i la tassa amb silicona o una cola resistent, i posteriorment, amb l’ajuda d’un trepant, procedeix a obrir un buit entre ells amb cura. Finalment hauràs de passar el cable pel forat per garantir el funcionament de l’adaptador. Per acabar, només et quedarà fer les connexions elèctriques perquè el teu llum funcioni.

Materials de reciclatge: necessitaràs una tassa i/o un plat de ceràmica que tinguis per casa.
Per instal·lar el llum: adaptador de bombeta, bombeta, i cable connector. 
Eines:
 cola o pistola de silicona i un trepant.


Quin llum t’ha agradat més?