Coneix Sarrià

Sarrià és un barri tranquil, allunyat dels llocs més freqüentats pels turistes. S’estén fins a la muntanya del Tibidabo i sobre la muntanya de la Collserola, sent l’espai verd més gran de Barcelona. En aquest article de Finques Ollé t’oferim un passeig per aquesta zona de Barcelona i t’indiquem què has de saber del barri de Sarrià. Descobreix la nostra ciutat!


Què veure en Sarrià?
Si t’agrada la naturalesa, Sarrià – Sant Gervasi és el barri ideal per a la teva estada a Barcelona. Entre els nombrosos parcs naturals i urbans i la muntanya de la Collserola, tindràs de sobres per a escollir! Val la pena desviar-se al Jardí del Turó del Putxet per les seves vistes de Barcelona.

Si véns a la ciutat amb nens, fes un tour pel parc de L’Oreneta, situat en la vora del Parc natural de la Collserola: la seva atracció principal, un circuit de ferrocarril a vapor en miniatura amb les seves pròpies estacions, que farà les delícies de petits i majors.

La carretera de les aigües, que travessa la muntanya de la Collserola sobre el seu vessant més pròxim a Barcelona, és ideal per als excursionistes, els corredors i els ciclistes. Té un petit camí en plena naturalesa que ofereix una vista magnífica de la ciutat.

Torre de la Collserola
En ple cor del Parc Natural de la Collserola es troba també la famosa Torre de Collserola, visible des de qualsevol part de Barcelona. És una torre de telecomunicació construïda per l’arquitecte Norman Foster per als Jocs Olímpics de 1992.

La torre de Collserola és el mirador més elevat de la ciutat. La plataforma més alta accessible al públic està situada a 560 metres per sobre del nivell del mar i ofereix una vista de Barcelona que et tallarà la respiració.


El tramvia blau

També visible des de tota la ciutat, la muntanya Tibidabo és una de les atraccions principals de Sarrià-Sant Gervasi. Per a accedir a ell, t’aconsellem que agafis el tramvia blau i després el funicular. El tramvia blau és un mitjà de transport històric que data de 1901. Surt de la Plaça Kennedy (al final de l’Avinguda del Tibidabo) fins a l’estació del funicular. Aquest et portarà fins al cim de la muntanya del Tibidabo.

Cosmocaixa
Els teus fills també apreciaran sense dubtes el Museu de les Ciències Cosmocaixa.
És impressionant tant per fora com per dins. Està compost per dos edificis molt diferents: el més antic, d’estil modernista, va ser construït a principis del segle XX per l’arquitecte català Josep Domènech i Estapa.

El segon edifici, més modern, va ser afegit en 2004 per a engrandir el museu. En el seu interior, trobaràs espais únics, tals com el “bosc inundat”, una reconstrucció de la selva amazònica.

Busques un pis de lloguer o compra a Sarrià? A Finques Ollé et podem ajudar a trobar-lo!