Consells per a ajudar-te a mantenir la casa neta

A causa de la poca afició a la neteja de la llar, poca gent innova en aquest camp.
A continuació a Finques Ollé, podeu trobar una llista de consells originals i útils, per a ajudar-vos en la difícil tasca de mantenir la casa neta.

 

1. Neteja el matalàs
Aquest mètode funciona amb bicarbonat de sodi. Ruixarem una mica del bicarbonat sobre el matalàs i deixarem que reposi. Després de reposar, passarem l’aspiradora pel matalàs fins a deixar-lo lliure de bicarbonat

2. Per a netejar i/o desgreixar el microones
Per a netejar el microones l’única cosa que hem de fer és introduir una tassa de vinagre i encendre el microones durant 1 minut. Després passarem un drap humit per dins i tindrem el nostre microones llest per a utilitzar, i com nou.

3. Per a netejar o recollir vidres trencats
La manera més ràpida de recollir vidres trencats és utilitzant pa de motlle. Per a recollir el vidre tan sols cal pressionar suaument el pa contra els vidres. Deixaran el sòl lliure de vidres en un moment!

4. Per a netejar el fregall o esponja de la cuina
Per a netejar el fregall o esponja amb el qual freguem, l’introduirem mullat en el microones durant un minut. Quan ho tragueu aneu amb compte que estarà calent. Espera uns minuts i el tindràs com nou.

5. Netejar la ratlladora de formatge
La millor manera de netejar les restes de formatge de la ratlladora és ratllant una patata. Després només haureu d’esbandir la ratlladora i llest.

6. Neteja la teva banyera i les possibles taques d’òxid
La millor manera d’embellir la teva banyera i treure les taques d’òxid és empolvant una mica de sal sobre la banyera i fregant amb la part carnosa d’una taronja. Quedareu sorpresos amb els resultats.

7. Eliminar qualsevol rastre de mala olor del rentavaixelles
Per a netejar el nostre rentavaixelles cal col·locar a l’interior un got amb vinagre. Una vegada col·locat, tancarem el rentavaixelles i l’encendrem en el programa més llarg i de major temperatura. En finalitzar, empolvorarem amb bicarbonat i tindrem el rentavaixelles net com la primera vegada.

8. Per a eliminar possibles taques de retolador en el sòl, o mobles de fusta
La millor manera de netejar les taques de retolador de superfícies de fusta, és utilitzant pasta de dents.Et sorprendrà!

 
Què et semblen aquests consells?