Consells per a la decoració infantil

Quan us vau plantejar augmentar la família, et va preocupar treure-li la màxima funcionalitat als mobles que anaves a adquirir per decorar l’habitació dels més petits. Saps que, lògicament, a mida que vagin creixent, els seus gustos i necessitats aniran canviant. Però no vols malgastar els diners en comprar mobiliari que en un parell d’anys no podran utilitzar.

En aquest sentit, us recomanem que apostis pels bàsics imprescindibles que tota habitació infantil ha de tenir i que podran acompanyar els teus fills, amb unes simples adaptacions, a mesura que aquests vagin creixent.

Una cosa que no pot faltar és prou espai d’emmagatzematge. Mentre siguin més petits, destinaràs aquests espais per a guardar totes les seves joguines. No obstant això, de manera progressiva, aquestes zones seran ocupades pels seus llibres, tots els seus apunts, la seva consola i la seva col·lecció de records. L’ideal és que optis per adquirir unes prestatgeries i un parell de caixes d’emmagatzematge de línies senzilles i colors bàsics. Tingues en compte que sempre tindràs l’opció de pintar-i decorar-segons els seus gustos.

Per maximitzar l’espai de què disposa, res millor que optar per llits que incloguin canapès. En el seu interior podràs deixar la roba de llit, mantes o les peces d’altres temporades que ara mateix no requereixin utilitzar.

Una cosa que no pot faltar és una taula i una cadira on puguin, en un primer moment, seure a dibuixar i realitzar les seves manualitats favorites i, posteriorment, comencin a aprendre a llegir i preparar els seus exàmens. No renunciïs a deixar un espai on puguin donar curs a la seva creativitat. Pots aconseguir-instal·lant una paret de pissarra o un suro on penjar les seves grans obres.

Finalment, farem un esment a la selecció de la gamma cromàtica que pots utilitzar en aquesta estada. El més recomanable, per evitar pintar contínuament les parets, és optar pels colors neutres. Amb l’ús d’objectes decoratius de tons més vibrants, aconseguiràs aportar el toc personal que vols aportar però sense que suposi una gran inversió econòmica per part teva.