Consells per a reparar els danys de la fusta

Els danys o esgarrapades de la fusta fan que les nostres portes, taules, cadires, i altres mobles, es vegin molt deteriorats, quan en alguns casos són pràcticament nous.
Al post d’avui de Finques Ollé t’expliquem alguns dels consells que et permetran reparar els teus mobles de fusta amb èxit.

Danys en els sòls
Tens el teus sòls desgastats? Un dels problemes més comuns del parquet és la separació de les juntes amb el pas del temps. Si aquest és el teu cas, et portem una senzilla solució. Prepara una barreja amb cola blanca per a fusta amb una mica de serradures. Si la fusta és de qualitat i vols obtenir bons resultats pots recórrer als nombrosos productes que hi ha actualment en el mercat. Amb la cera de color, pots modelar amb els dits la fusta, i emplenant les esgarrapades. Finalment es pressiona sobre la mateixa amb una espàtula de fusta, llevant les restes i ja tens els teus sòls com nous!

Dissimular les esgarrapades en mobles
Per a dissimular les esgarrapades d’una porta o taula o qualsevol altre moble, sol donar molt bon resultat un clàssic remei: una mica de pasta dentrífica barrejada amb oli d’oliva. Aquesta barreja s’aplica sobre les esgarrapades i s’aconsegueix dissimular eficaçment.

Productes especialitzats en reparar les esgarrapades
Hi ha molts productes especialitzats en la reparació d’esgarrapades i danys en la fusta.
Pel què una altre opció que et donem és la d’utilitzar cera per a reparar els teus mobles de fusta. Si els danys o esgarrapades són profundes, cal tapar abans els forats amb una cera d’un color semblant. Frega bé amb un drap de cotó fins a aconseguir una superfície homogènia, i ja ho tindràs!