Consells per preparar un habitatge abans de la visita dels compradors

Un dels factors que més influeix a l’hora de vendre ràpid un immoble és preparar l’habitatge tant per al reportatge fotogràfic com per a les futures visites

A Finques Ollé et deixem aquests consells per preparar un habitatge abans de la visita dels compradors.

Arreglar un habitatge i aconseguir que destaqui entre la competència és un factor clau per aconseguir dos objectius: atreure visites i aconseguir una oferta de compra.

El pas previ a la visita és preparar l’immoble perquè cal promocionar-lo amb anuncis en els diferents portals immobiliaris i fins i tot en xarxes socials i per a això, l’anunci a més d’estar ben redactat i ser atractiu, ha de comptar amb fotografies de qualitat, de manera que qualsevol comprador pot interessar-se a primera vista i concertar una visita.

Una vegada aconseguit aquest objectiu convé tenir en compte alguns detalls per atendre els futurs compradors:

Netejar i ordenar

Sens dubte, i encara que sembli obvi, la casa ha d’estar perfectament neta i ordenada, cal buidar totes les habitacions d’objectes que destorbin a la vista i per descomptat, deixar lliures els passadissos i les portes. A més d’ordenar totes les habitacions, resulta convenient treure els objectes personals perquè qualsevol comprador pugui imaginar-se venint allí, això és un dels consells principals dels experts de Home Staging.

Controlar la il·luminació

L’ideal és que les visites es realitzin en hores de llum natural que caldrà potenciar apujant les persianes i obrint les cortines, sobretot si no rep molt sol. En cas d’ensenyar l’habitatge en hores on no hi hagi llum natural caldrà intentar crear una atmosfera adequada amb llum artificial.

Mantenir una temperatura adequada i una olor agradable

Tant si la visita és a l’estiu com a l’hivern cal cuidar la temperatura per a donar una sensació de llar, convé ventilar l’habitatge prèviament i fins i tot utilitzar alguns ambientadors subtils o flors fresques per a donar sensació de neteja i frescor.

Prepara un tour

El més recomanable és ensenyar les habitacions més atractives i boniques al principi i les que ho siguin menys en la meitat del recorregut, no convé tenir pressa a l’hora d’ensenyar l’habitatge i millor reservar els punts forts de la visita per al final, sense oblidar-te dels extres, si els tens: garatge, zones comunes, etc.

Sigues amable i respon a qualsevol dubte que puguin tenir els compradors, així mateix és convenient tenir un pla de l’habitatge a mà que els pots lliurar quan marxin perquè s’emportin més informació i recordin la visita.