Consells per vendre el teu pis

Si fa uns dies que et vam portar el post Com comprar el teu pis a Barcelonaavui et facilitem consells si el què busques és vendre. Et trobes en aquesta fase de voler vendre el teu pis? El nerviosisme i la incertesa per saber si hi ha possibles interessats en comprar la teva casa a Barcelona no han de minvar el teu ànim. Has de focalitzar els teus esforços en mostrar la millor versió del teu pis per poder vendre-ho de la forma més fàcil possible.

Claus per vendre el teu pis

1. Fes números. Abans de tirar dels teus propis comptes: quan vulguis demanar una hipoteca o préstec (en cas de tenir-los), calcula l’import aproximat del pagament que hauràs de realitzar com a plusvàlua després de vendre la teva casa, tenint en compte també les despeses del notari i/o advocat, etc.

2. Posa un preu realista. Ja pots posar un preu assequible per a tu i poder afrontar les teves despeses. A més, també ha de ser una xifra realista; per això has de tenir en compte: el valor dels immobles en aquest moment, el valor de la ubicació, barri, districte o carrer on es trobi, proximitat amb mitjans de transport i comerços i serveis, el preu d’altres immobles similars a la mateixa zona, etc.

3. Ara toca arreglar la casa. Fent petits arranjaments que millorin l’aspecte de la teva casa pots guanyar més visites i possibles compradors: portes que no tanquen, taulells trencats, esquerdes visibles… I, per sobre de tot, mantingues l’ordre de tots els teus estris durant totes les visites.

4. Despersonalitza la casa. La primera impressió és important. Elimina fotografies familiars, imatges o quadres que puguin resultar polèmics. Les cases han de semblar el més neutres possibles perquè el potencial comprador només veure-la senti que aquesta pot arribar a sentir-la com a pròpia.

5. Sigues amable i transparent. Has de respondre a totes les preguntes, estar disponible per ensenyar el pis i aportar la documentació que requereixin com si té el certificat d’eficiència energètica, si té càrregues, etc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *