Destinacions properes per a fer una escapada d’estiu

Si ets dels que no s’atreveix a viatjar aquest any per culpa de la pandèmia però tampoc et vols quedar a casa, des de Finques Ollé et proposem algunes destinacions properes per fer una escapada d’estiu.

  • Dins de la mateixa província de Barcelona pots trobar un lloc en el qual gaudir de la modernitat des de la tradició, parlem de Sitges: aquesta vila marinera que a la vegada posseeix un gran patrimoni modernista, et conquistarà amb les seves platges mediterrànies i amb el seu nucli antic, així com el Museu Cau Ferrat i el Museu Maricel.
  • Si vols anar una mica més enllà hi ha diverses propostes:
    • A Girona pots visitar Cadaqués o Besalú: el primer diuen que és un dels pobles més bonics de Catalunya, amb les seves cases blanques i carrers estrets, situat al Parc Natural de Cap de Creus a l’Alt Empordà, on a més d’una cuina gastronomia excel·lent, podràs gaudir de les seves cales i platges, sense oblidar-te de visitar la Casa Museu de Salvador Dalí. El segon, és una meravella de poble medieval, al nucli antic s’accedeix mitjançant un pont, considerat Conjunt Històric-Artístic Nacional des de l’any 1966, aquí et perdràs pels seus carrers traçats com a poble medieval en què fins i tot hi va haver barri jueu.
    • A Lleida podeu visitar la Vall de Boí un preciós enclavament al Pirineu on podrem visitar els seus meravellosos pobles medievals (Barruera, Boí, Durro, Taüll, Erill la Vall, Caldes de Boí), les seves magnífiques esglésies romàniques i fer rutes per la vall. El conjunt està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO incloent el seu art i la seva naturalesa.
    • A Tarragona pots donar-te un bany a la bonica platja de Tamarit situada als afores d’una fortalesa medieval o si ho prefereixes, en aquesta zona et pots apropar al Delta de l’Ebre i gaudir dels seus paisatges i de les seves platges, així com apropar-te a l’illa de Buda amb bicicleta.

Amb totes aquestes propostes ¿qui no s’anima a fer una escapada aquest estiu?