Dormitoris que evoquen comoditat i funcionalitat

El dormitori pot ser l’espai més personal i íntim d’una llar. Estem tan acostumats a utilitzar el dormitori com a zona de descans que ens oblidem de treure partit a tot l’espai que hi ha. Si vols convertir el dormitori en la teva zona preferida del teu habitatge, únicament fa falta que organitzis tots els elements i ho transformis en el millor reflex de la teva casa.

A continuació a Finques Ollé, et facilitem alguns consells per treure partit a la teva habitació i obtenir el major espai possible.


És important no sobrecarregar el dormitori
, ja que és una habitació que ha de transmetre pau i harmonia. Sembla una tasca fàcil, però realment és el més complicat a l’hora de distribuir l’espai.

Per això, el teu llit ha d’estar situat al voltant d’un espai de 260 cm de diàmetre, garantint que el dormitori posseeix l’espai adequat. Si el teu llit està situat en l’interior del diàmetre, podràs moure’t amb major comoditat per l’habitació.

Utilitza mobles discrets i amb gran capacitat de magatzematge. Fes ús de mobles funcionals, on puguis treure major profit als teus objectes, per això pots escollir mobles mòbils i amb modificació fàcil. Els mobles de cantonada, són una bona opció per optimitzar tot l’espai que necessites. Gràcies a l’ús d’aquests mobles aconseguiràs una habitació més ordenada i podràs aprofitar l’espai més fàcilment.

Si la teva casa o pis té bastant altura, no dubtis en aprofitar aquest avantatge. Fes ús de mobles alts o de baldes que arribin fins al sostre. Utilitza prestatgeries altes per emmagatzemar qualsevol cosa. Crea un racó personal i converteix-ho en el teu millor refugi. Aprofita tots els metres cap al sostre i guanya en magatzematge. El teu dormitori quedarà molt més recollit i podràs aprofitar l’espai restant.

Troba un petit racó dedicat únicament per a tu. El teu dormitori és molt personal, escull un petit espai reservat per a tu, per als teus moments. Crea un espai amb encant i del teu propi gust. Aquest racó és exclusiu per a tu, decora-ho al teu gust, sempre pensant en positiu.