Els millors barris per viure en família a Barcelona

Barcelona és una gran capital plena de possibilitats per a tots els gustos i totes les edats, però si vols buscar un habitatge que s’adeqüi a les necessitats de la teva família, has de tenir en compte moltes més coses a més del tipus d’habitatge o les habitacions que necessites, en aquest cas hauràs d’optar per barris on hi hagi bons col·legis, zones verdes i espais segurs per criar als teus fills.

Des de la nostra agència immobiliària Finques Ollé, et donarem informació sobre els millors barris per viure en família a Barcelona.

  • Eixample: es tracta d’un districte cèntric amb un ambient familiar i proper, es divideix al seu torn en sis barris i tots són aptes per viure en família, ja que en general, són barris en què se sol fer vida diürna. Es tracta de zones que tenen bona distribució i per tant resulta poc complicat perdre, a més que compta amb voreres prou amples per poder passejar, són zones residencials i segures, i en els voltants es pot trobar tots els serveis que necessitem (supermercats, centres comercials, gran nombre de bars i restaurants, etc.). Aquest districte més està perfectament comunicat i es pot accedir a qualsevol part a través del transport públic.
  • Les Corts i Sarrià Sant Gervasi: Si disposes de més pressupost, la part alta de Barcelona és perfecta per viure amb nens, aquests barris són zones excel·lents i considerades dels millors barris per viure en família, ja que són llocs molt segurs i amb habitatges bastant exclusius, cases amb jardins privats o edificis amb zones comuns. Així mateix, aquesta part de Barcelona ofereix moltes escoles i universitats privades.
  • Districte de Gràcia: es tracta d’un conjunt de cinc barris especialment preparats per a viure amb nens, ja que està molt ben comunicats i amb accés a tots els serveis que necessita una família. Compta amb zones verdes i s’ha reduït el trànsit a la zona, per tant, és un lloc bastant segur per anar amb nens.