En què consisteix la intermediació immobiliària?

La intermediació immobiliària no és més que un contracte en el qual un agent immobiliari presta els seus serveis perquè amb la seva experiència, coneixement de mercat i assessorament individualitzat, aconsegueixi que el seu client realitzi la venda del seu habitatge amb les majors garanties i en el menor temps possible.

Com diem, per dur a terme la intermediació immobiliària, és important signar un contracte d’intermediació immobiliària en què s’establiran els drets i obligacions de cadascuna de les parts (bàsicament s’especifica que l’agent immobiliari s’encarregarà de buscar compradors per l’immoble) perquè l’objectiu de la compravenda es realitzi d’una forma correcta. Per la seva banda, el venedor ha d’especificar quin tipus d’encàrrec fa i el preu que desitja rebre per la venda.

Contractar els serveis d’un intermediari immobiliari suposa a més de l’avantatge que el client estarà assessorat durant tot el procés i des del primer moment, que l’agent s’encarrega de gestionar tots els tràmits que comporta la venda d’un habitatge.

Els clients cada vegada més, demanen un servei personalitzat i prefereixen confiar en els experts per gestionar la venda d’un immoble, al mateix temps que es beneficien d’un servei de qualitat que els permet un estalvi de temps i els evita els mals de cap propis que suposa la venda d’una casa.

No obstant això, i pel fet que aquesta professió no està regulada actualment, és important que escullis a un agent immobiliari que estigui col·legiat, en la nostra agència immobiliària Finques Ollé pertanyem a Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) i seguim el seu codi deontològic i la seva conducta professional, per tant, estem especialitzats en intermediació immobiliària i t’ajudarem durant tot el procés de la gestió de la teva compravenda.