Intel·ligència Artificial o com triar una decoració adequada

La Intel·ligència Artificial ha deixat de ser una mica de pel·lícules futuristes per convertir-se en una realitat que ens pot ajudar en el dia a dia.

A Finques Ollé us expliquem com la Intel·ligència Artificial pot ajudar a triar la decoració adequada.

Moltes vegades tenim molt clar que volem canviar l’estil del nostre habitatge o volem realitzar reformes però no sabem quina decoració pot quedar bé o quin és l’estil que queda millor, aquests dubtes poden quedar clars si apliquem la Intel·ligència Artificial per a la decoració.

Interior AI és una aplicació que es basa en la Intel·ligència Artificial i que permet tastar fins a 30 estils de decoració amb una sola foto perquè puguem comprovar diferents estils decoratius per a espais interiors.

A més, es tracta d’una aplicació molt senzilla en la qual només cal confirmar un e-mail amb què tindrem accés a 5 proves gratuïtes. Un cop a dins, l’usuari haurà de pujar una foto d’un espai interior, preferiblement en angle recte de 90º i que mostri l’habitació completa, mirant horitzontalment una paret o una finestra.

Fet això, caldrà seleccionar el tipus d’estada que es redecora i quina és la manera visual que volem veure, ja que n’hi ha tres de diferents: una manera virtual staging, una manera interior design i un mode freestyle.

Per acabar, és el moment d’escollir la decoració que volem entre diferents varietats: minimalista, rústica, tropical, etc.

L’eina d’Intel·ligència Artificial per a decoració també serveix per a espais exteriors amb què es poden obtenir bons resultats.

Sens dubte, es tracta d’una alternativa per a qui no té pressupost per contractar un decorador professional i així podeu veure algunes idees de les diferents estances del vostre habitatge per saber com quedaria cadascuna amb l’estil escollit.