Les claus per mantenir en ordre les teves sabates

Els armaris, en general, són un dels focus més importants de desordre en un habitatge, el fet d’haver d’utilitzar la roba diàriament requereix molta paciència perquè tot torna al seu lloc una vegada que s’ha utilitzat, en aquest sentit les sabates són un dels punts més febles per mantenir l’ordre a casa.

A Finques Ollé et donem les claus per mantenir en ordre les teves sabates.

Tant si comptes amb molts parells de sabates com si no, hi ha solucions d’emmagatzematge aptes per poder tenir-los en ordre i no acumular caixes i capses de sabates.

Formes d’arreglar les sabates

  • Si tens una gran quantitat de sabates, el millor és buscar un armari només per a ells on puguis tenir-los a mà i evitar que acabin deformant per estar mal guardats.
  • Si tens un espai en un vestidor, també pots optar per posar prestatges amb diferents alçades i espais de manera que puguis col·locar les botes altes baix i les sabates que menys utilitzes les lleixes de dalt.
  • El sabater també es pot integrar en el mateix armari de la roba, preferiblement amb lleixes extraïbles per poder aprofitar bé el fons de l’armari.
  • Per a espais molt reduïts, hi ha solucions d’emmagatzematge com prestatges de tela o penjadors que pots col·locar darrere d’una porta per optimitzar l’espai

On col·locar els sabaters

El més còmode és posar el sabater al rebedor, ja que sol ser l’últim que ens posem en vestir-nos i el primer que ens vam treure quan vam arribar a casa. Si ho col·loques aquí, l’ideal és que sigui un moble amb banc per poder-te descalçar i que estigui tancat per no tenir les sabates a la vista.

No obstant això, qualsevol espai de l’habitatge és bo per poder guardar sabates, per exemple, es pot utilitzar el forat de l’escala per poder col·locar lleixes a mida i aprofitar aquest racó. En un passadís o al distribuïdor es poden col·locar mobles sabaters per guardar sabates d’altres temporades.

El més important és mantenir-los en un sol lloc i ordenats per evitar el caos a la llar.