Les cuines office estan de moda

Les cuines office tenen molt que oferir i són una solució molt pràctica precisament per als espais petits en els quals volem evitar que la falta d’espai ens molesti quan estem cuinant. A Finques Ollé et parlem dels nombrosos beneficis de les cuines obertes.

Espais diàfans i lluminosos
Les cuines office són molt generoses amb els espais reduïts i omplen de llum els ambients. Cada vegada més, el concepte dels espais diàfans s’utilitza més i la idea de trencar amb l’establert i crear habitatges pensats per a la nostra comoditat, agafa més importància.

Utilitza barres i illes per separar ambients
No importa si vius amb amics, parella o una família nombrosa. Ja que les cuines office obertes són un element pràctic i funcional que et permet estar en contacte amb la resta de l’habitatge i no quedar aïllat mentre cuines. Pots estar cuinant i fer un cop d’ull a la televisió que tens en el saló, xerrar amb els amics o prendre un aperitiu mentre et mous entre els fogons. La tasca de cuinar es fa més amena i et permet interactuar fàcilment, així que per tant és un bon motiu per apostar per les cuines obertes.

Per dividir una mica visualment l’ambient podem ajudar-nos de les barres o les illes que a més ens proporcionaran més espai de treball ja que en eliminar alguna paret també ens proporcionarà més espai. Depèn del nostre habitatge i de les nostres necessitats podrem escollir la millor opció. Ambdues vàlides i perfectes per a cuines office. Tant barres com illes, poden ser espai extra per cuinar o un petit racó per menjar si ho condicionem, per exemple, amb uns tamborets.

Sistema de ventilació i electrodomèstics de qualitat
Un altre dels motius que tiren enrere a la gent a l’hora de dissenyar una cuina oberta és el tema de les olors. Abans podia servir d’excusa però avui en dia existeixen models molt potents que eliminen totes les olors de forma senzilla i eficaç. Amb el que una bona campana extractora serà el millor dels teus aliats. Inverteix en un model que compleixi aquesta funció i no hauràs de preocupar-te de res.

Si has arribat fins a aquí, significa que la idea de les cuines office no et sembla tan arriscada. Ara ja tens alguns motius més per no descartar l’alternativa de la cuina oberta. Dona’ns la teva opinió!