Les millores que revaloren casa teva

Si t’estàs plantejant vendre el teu habitatge, has de saber que invertir en algunes reformes, pot fer que la teva casa es revaloritzi i que a més es vengui el més aviat possible.

Des de la nostra agència immobiliària Finques Ollé, t’explicarem quines són les millores que revaloren casa teva perquè es vengui més ràpid.

Evidentment tot dependrà del pressupost que tinguis, per una banda pots fer algunes reformes senzilles que augmentaran el valor de casa teva però sens dubte, si tens un bon pressupost, és millor emprendre grans canvis i posar-ho tot nou perquè després podràs vendre per molt més del que pensaves.

  • Redistribueix l’espai: es tracta de treure aquests mobles més vells o grans que ocupen tant espai i deixar la sala una mica més diàfana perquè sembli molt més àmplia. Si fas una obra, l’ideal és obrir els espais, per exemple, la cuina a la sala o el bany a dormitori.
  • Posa llum a casa teva: optimitzar la llum natural que entra al teu habitatge, així com adaptar la llum artificial perquè la il·luminació sigui perfecta.
  • Dóna-li un nou aspecte a terra: bé sigui arreglant el que ja tens o posant un de nou a sobre, els hidràulics o de parquet natural, estan molt valorats pels compradors.
  • Canviar finestres i portes: una casa que tingui un bon aïllament suposa un estalvi per al proper comprador. Si no tens diners per canviar les portes, sempre pots lacarles i donar-les un aspecte renovat.
  • Pinta en colors neutres per donar un aspecte nou a la casa i alhora transmetre amplitud i lluminositat.
  • Renovar les instal·lacions: es tracta d’actualitzar electrodomèstics i aixetes, per tal d’aconseguir un nivell d’eficiència energètica més alt i que ajudin a estalviar energia. Potser és el moment d’instal·lar una mica de domòtica, ja que els nous compradors aposten per cases més intel·ligents.
  • Especial atenció a banys i cuines: perquè segueixen sent les dues estances en què més es fixen els futurs compradors, per tant, reforma’ls amb dissenys actuals i moderns.