L’últim en dispositius intel·ligents per a la llar

Viure en una casa còmoda, on moltes de les tasques diàries puguin realitzar-se a través d’un dispositiu, sempre és una bona opció. Ara que ens veiem obligats a estar a casa més temps, podríem plantejar-nos la instal·lació de certs dispositius intel·ligents que poden millorar la nostra llar.

Aquests són alguns dels dispositius que poden facilitar-te la vida a casa:

– Panys intel·ligents: que funcionen desbloquejant-se si detecten la teva presència i que es bloquegen una vegada que has entrat. Així mateix, tenen la possibilitat de registrar qui entra a casa cada dia, una opció que resulta molt útil per a qualsevol arrendatari.

– Assistents virtuals: que permeten fer trucades, t’informen de les notícies o del temps, reprodueixen música, etc.

– Termòstats: que regulen la temperatura tant a l’hivern com a l’estiu i que poden controlar-se a partir d’una app que pots instal·lar en el teu mòbil.

– Càmeres de seguretat: que et donen la possibilitat de veure tot el que passa quan ets fora de casa teva i a través d’una aplicació pel telèfon. Actualment n’hi ha amb àudio, visió nocturna i moviment bidireccionals.

– Timbres amb vídeo: que et permeten veure qui truca sense que hagis d’acostar-te a la porta.

– Neveres intel·ligents: que poden elaborar llistes de la compra o fins i tot enviar-te una foto amb el contingut que hi ha perquè sàpigues què has de comprar.

– Miralls intel·ligents: que funcionen com a pantalles tàctils gegants, amb connexió a internet i que controlen les llums, el termòstat o les portes…

– Menjadores i abeuradors per a mascotes: que poden facilitar-li el menjar a les hores que programis o fer-ho quan consideris oportú a través de l’app del teu telèfon. Alguns fins i tot incorporen una càmera per a controlar els seus moviments.

No obstant això, si estàs pensant a mudar-te no t’has de preocupar, ja que hi ha centenars de dispositius intel·ligents que es poden traslladar d’una casa a una altra.