Nocions immobiliàries per a comprar una propietat

Vols invertir però no saps per on començar? A Finques Ollé et facilitem alguns consells per a futurs inversionistes. Que no t’enganyin!

Inverteix en propietat amb accessibilitats
A l’hora de comprar una propietat per a invertir és recomanable fixar-te en què la ubicació compti amb bones vies d’accés i que connecti amb els llocs més importants de la ciutat. Garantir un bon transport i projectes de mobilitat en el futur potencien la seva plusvàlua.

No oblidis els projectes a futur
Fer reformes és una bona oportunitat per augmentar la plusvàlua d’una propietat. Una llar reformada és una llar més eficient, més còmode i estilosa.

Adquireix propietats rendibles
Una casa per a descansar a la muntanya pot ser una temptació, però recorda que inverteixes per aconseguir l’èxit immobiliari i no gastes per donar-te un luxe. Propietats de menor cost i d’alta demanda com els apartaments cèntrics, solen ser més rendibles.

Calcula el valor de l’immoble
El valor dels béns immobles varia en funció del mercat, la seva ubicació, estat, grandària, etc. Per això és important que avaluïs diferents opcions i escullis la que majors beneficis et llanci. Estudia el mercat immobiliari de la zona i estigues actualitzat sobre el comportament de l’economia.

No és un risc, és una oportunitat
Negociar directament amb propietaris, adquirir en prevenda i comprar habitatges per a reparació i posterior venda, són algunes de les moltes formes d’obtenir un immoble a molt bon preu. A més d’adquirir propietats per llogar-les, pots explorar altres alternatives, com la participació en projectes de construcció, fons d’inversió Immobiliària, entre d’altres.