Nous canvis i estils decoratius pels més petits

Des que us vau plantejar augmentar la família, et va preocupar treure-li la màxima funcionalitat als mobles que vas adquirir per a decorar l’habitació dels petits. Saps que, lògicament, a mesura que vagin fent-se grans, els seus gustos i necessitats aniran canviant. Però no desitges malgastar els diners a comprar mobiliari que en un parell d’anys no podran utilitzar.
En aquest sentit, et recomanem que apostis pels bàsics imprescindibles que tota habitació infantil ha de tenir i que podran acompanyar als teus fills, amb unes simples adaptacions, a mesura que aquests vagin creixent.
Un aspecte que no pot faltar és l’espai de magatzematge. Mentre siguin més petits, destinaràs aquests espais a guardar totes les seves joguines. No obstant això, de manera progressiva, aquestes zones seran ocupades pels seus llibres, totes les seves anotacions, la seva consola i la seva col·lecció de records. L’ideal és que optis per adquirir unes prestatgeries i un parell de baguls de línies senzilles i colors bàsics. Tingues en compte que sempre tindràs l’opció de pintar-los i decorar-los segons els seus gustos.
Per a maximitzar l’espai de la seva habitació, no hi ha res millor que optar per llits que incloguin canapès. En el seu interior podràs col·locar la roba de llit, mantes o les peces d’altres temporades que ara mateix no requereixin utilitzar.
No pot faltar una taula i una cadira on puguin, en un primer moment, asseure’s a dibuixar i realitzar els seus treballs manuals preferits i, posteriorment, comencin a aprendre a llegir i preparar els seus exàmens. No renunciïs a deixar un espai on puguin donar curs a la seva creativitat. Pots aconseguir-ho instal·lant una paret de pissarra o un suro on penjar les seves grans obres.
Finalment, farem un esment a la selecció de la gamma cromàtica que pots utilitzar en aquesta estada. El més recomanable, per a evitar pintar contínuament les parets, és optar pels colors neutres. Amb l’ús d’objectes decoratius de tons més vibrants, aconseguiràs aportar-li el toc personal que desitges aportar però sense que suposi una gran inversió econòmica per part teva.