Quins són els aspectes que tenen en compte els compradors d’habitatges

Internet ha permès que qualsevol persona pugui trobar informació sobre tot allò que necessita i això també passa a l’hora de cercar un habitatge. Per això, els compradors compten cada cop amb més dades i coneixen millor el mercat immobiliari.

Per a un propietari que vol posar en venda un habitatge, és important saber quines són les necessitats dels compradors per poder facilitar la cerca i promocionar l’habitatge destacant aquells aspectes que cridin més l’atenció dels compradors potencials.

A Finques Ollé et detallem quins són els aspectes que tenen en compte els compradors de vivendes.

La ubicació

La zona o el barri on es trobi l’immoble és un factor determinant alhora que un comprador comenci a buscar un habitatge, per això és important detallar bé les característiques i els equipaments de la zona. Així mateix, aquest aspecte influeix directament en el preu de l’immoble, per això és important destacar les característiques si volem vendre’l.

El preu

La majoria dels compradors sol ser realista respecte al pressupost amb què compta per comprar un habitatge i sobretot, si han de sol·licitar finançament, però, la majoria dels compradors intentarà negociar el preu, per la qual cosa un venedor ha de considerar aquesta possibilitat si vol aconseguir una venda en menys temps.

Característiques i estat de l’habitatge

Dins de les característiques d’un immoble, en allò que més es fixen els compradors és en la mida i en la distribució. De la mateixa manera, també tenen en compte l’estat de l’immoble, és a dir, si és un habitatge llest per entrar a viure o si, per contra, necessitarà reformes. L’important és preparar l’habitatge per a la venda i reflectir aquests canvis en fotografies que cridin l’atenció dels compradors.

A partir d’aquest moment, hi ha altres aspectes importants com ara si està situada en un primer pis o és un àtic, l’orientació, així com si té espai exterior o les vistes. Per això, si l’immoble té aquestes característiques és important ressaltar-lo.