Reformes el 2022 per revaloritzar el teu immoble

Si estàs pensant a fer reformes amb l’objectiu de vendre el teu habitatge, és fonamental que coneguis quins són els hàbits de compra dels clients potencials per invertir el pressupost que facis servir, en reformes que realment aconsegueixin que el teu habitatge sigui més funcional i a més puguis revalorar-ne el preu.

A Finques Ollé t’expliquem quines són les reformes principals per a aquest any 2022 amb què aconseguiràs revaloritzar el teu immoble.

Redistribució de l’espai

Sens dubte, el confinament ens ha fet sentir que els habitatges més antics estan massa compartimentats, per això, una bona reforma pot ser obrir espais per guanyar amplitud i poder trobar lloc per fer diferents activitats a casa, com en el cas del teletreball.

Canviar els terres

Un dels elements que més desgast pateix a l’habitatge, a més de la cuina i els banys, són els terres. Actualment, hi ha una gran infinitat d’opcions per poder renovar el terra de l’habitatge i donar-li un nou aspecte o fins i tot per canviar d’estil sense aixecar l’antic.

Augment de l’eficiència

Una altra de les grans assignatures pendents dels habitatges actuals és la necessitat d’augmentar l’eficiència energètica, cosa que es tradueix a invertir en la millora de l’aïllament canviant les finestres per incloure-les amb trencament de pont tèrmic i doble vidre i aconseguir disminuir la despesa energètica i estalviar a les factures.

Renovar la cuina i els banys

A un habitatge, la cuina i els banys estan contínuament en ús i si l’habitatge té alguns anys, és el moment de renovar-los per actualitzar l’estil tant dels mobles com dels sanitaris i fins i tot comprovar l’estat de les instal·lacions. Aquests canvis també es poden aprofitar per modificar la distribució, sobretot, en habitatges petits per guanyar espai.

Aconseguir més espai d’emmagatzematge

En un habitatge mai no sobra l’espai d’emmagatzematge i si et decideixes a realitzar reformes, el millor és aprofitar tots els buits possibles i els passadissos amples per incloure armaris de paret, en el cas que no hi hagi tant d’espai per a armaris sempre pots col·locar prestatgeries.