Sarrià, un districte per descobrir

Sarrià – Sant Gervasi és un dels districtes més grans i emblemàtics de Barcelona.
En aquest article de Finques Ollé et facilitem alguns motius de perquè no et pots perdre conèixer aquest barri.

 

Si t’agrada la natura
Si t’agrada la natura, Sarrià – Sant Gervasi és el barri indicat per a tu. Entre els nombrosos parcs naturals i urbans i la muntanya de la Collserola, tindràs de sobres per a escollir! Val la pena desviar-se al Jardí del Turó del Putxet per les seves vistes de Barcelona.

Si tens nens a casa
Pots fer un tour pel parc de L’Oreneta, situat en la vora del Parc natural de la Collserola: la seva atracció estrella, un circuit de ferrocarril a vapor en miniatura amb les seves pròpies estacions, que farà les delícies dels petits i dels grans.

Una altre activitat que no et pots perdre, és el Museu de les Ciències Cosmocaixa. Està compost per dos edificis molt diferents: el més antic, d’estil modernista, que va ser construït a principis del segle XX per l’arquitecte català Josep Domènech i Estapa.
El segon edifici, va ser construit en 2004 per a engrandir el museu. En el seu interior, trobaràs espais únics, tals com el bosc inundat, una reconstrucció de la selva amazònica.

Ets runner?
La carretera de les aigües, que travessa la muntanya de la Collserola sobre el seu vessant més pròxim a Barcelona, és ideal per als excursionistes, els “runners” i ciclistes. Tens un camí en plena natura que ofereix una vista única de la ciutat.

Barri històric
Sarrià és un barri amb molta història. El districte està replet de cases modernistes que no et pots perdre. La Torre Bellesguard o Casa Figueres eren antigament, la residència d’estiu del rei Martí I d’Aragó. A principis del segle XX, Antoni Gaudí la va remodelar a petició de la família Figueres, i la va transformar en un palau d’estil modernista. La seva teulada ofereix una vista magnífica de Barcelona.

Estàs buscant un habitatge de compra o lloguer a Sarrià? A Finques Ollé et podem ajudar a trobar la casa que busques. Contacta’ns.