Tecnologies per millorar la seguretat a la llar

Des de l’aparició de la domòtica, és a dir, aquells sistemes que serveixen per automatitzar un habitatge, la possibilitat de millorar la seguretat i la protecció a la llar és molt més gran.

A Finques Ollé t’expliquem quines són les tecnologies que poden ajudar a millorar la seguretat a casa.

Avui dia és molt fàcil poder aconseguir una llar intel·ligent que compti amb diferents tecnologies innovadores que ajudin a garantir la protecció a la llar, entre les quals s’inclouen:

Sistemes d’alarma intel·ligent

Els sistemes d’alarma intel·ligent inclouen càmeres de vídeo amb alarmes que salten i notifiquen a la policia en cas d’intrusos. Així mateix, tenen detectors d’incendis que avisen de qualsevol fuita de fum.

Escàners d’empremtes dactilars

L’escàner d’empremta digital permet que només les persones que estiguin autoritzades puguin desbloquejar les diferents portes. Com que es tracta d’una empremta digital, la seguretat està garantida, ja que no es poden perdre ni compartir.

Timbres intel·ligents

Un timbre tradicional pot fer un pas a un timbre intel·ligent que mitjançant un vídeo en viu, permeti saber qui és a la porta, incloent-hi a la nit, gràcies a càmeres de visió nocturna. Aquest tipus de timbres es poden activar a distància, per la qual cosa ningú ha de saber si hi ha algú a casa o no.

Llums i persianes automàtiques

La possibilitat de poder pujar i baixar persianes, així com encendre o apagar llums fins i tot estant fora de casa, ajuda a fer la impressió que l’habitatge no és buit. Aquest tipus de tecnologia és especialment útil quan marxem de vacances o passem llargs períodes de temps fora de casa.

En definitiva, instal·lar tecnologia eficient a casa teva és una manera de sentir-te segur i de tenir la tranquil·litat que la teva llar i els teus estan més protegits.