La Intel·ligència Artificial clau a la venda d’immobles

La intel·ligència artificial és un fenomen que s’està introduint a tots els sectors de la societat i que ha arribat de ple al sector immobiliari permetent una gran transformació del negoci, començant per l’augment de la productivitat i de les vendes, i continuant amb la millora en la qualitat del servei als clients.

A Finques Ollé t’expliquem com la intel·ligència artificial ajuda a vendre immobles.

En concret hi ha cinc elements inclosos dins d’intel·ligència artificial que es poden implementar al sector immobiliari.

Predicció als preus

La intel·ligència artificial té un gran poder predictiu, per la qual cosa ajuda a preveure l’evolució de preus als diferents immobles amb uns resultats força precisos.

Càlculs de lloguer i venda

La IA permet calcular el preu òptim de venda o lloguer d’un immoble, cosa que possibilita obtenir una rendibilitat mínima i prendre decisions relatives a la venda tenint en compte la relació preu-temps.

Scoring de lloguer

Poder conèixer el perfil d’inquilí i la seva solvència és fonamental en un procés de lloguer, amb la IA es pot determinar el perfil de l’arrendatari i la capacitat de pagament a través d’un scoring de lloguer.

Models de taxació automàtica

Els Automated Valuation Models (AVM) en anglès, són models de taxació automàtica per realitzar taxacions sense necessitat d’acudir físicament a un immoble, cosa que permet reduir costos perquè no cal fer una taxació presencial fins que es decideix vendre l’habitatge, però al mateix temps, es pot obtenir una valoració total de la cartera de propietats.

Processament d’imatges

Aquests models AVM anteriorment esmentats estan associats al processament d’imatges, que permeten identificar les diferents instàncies d’un immoble i determinar-ne l’estat de conservació o les qualitats, per obtenir una taxació ajustada a la realitat de l’immoble i poder-ne obtenir la valoració.

¿Quieres escribirnos?

Puede que te gusten estos también